dinsdag, oktober 03, 2006

Spiegeltje, spiegeltje...


U heeft zó een gelijk, Heer Tjibbe Joustra! Ik denk vooruit en ben overal op voorbereid, ik heb 12 liter water in huis en een doosje lucifers in een boterhamzakje! Laat de terroristen maar komen!


U kunt op mij rekenen, heer grootinquisiteur! Als ik iets verdachts zie meld ik het terstond. Of het nu een verdacht pakje is of een verdacht persoon, men kan niet voorzichtig genoeg zijn.
Want u heeft gelijk, ook hier - in dit land - worden potentiële terroristen gekweekt. We zouden meer attent moeten zijn op jeugd die radicaliseert en haatideologieën omarmt. Hun geest wordt vervuild door opruiende sites en geweldverheerlijkende programma's op t.v.
En het resultaat, heer Joustra? Beesten worden het, beesten.

Daarom moet er opgetreden worden, heer Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding! Er moet een eind komen aan de invloed van die buitenlandse zenders die niets anders doen dan haat en agressie opwekken. Daar kweek je jihadi's mee!
Dus: Weg met die schotelantennes. In Rotterdam weten ze wel hoe ze de stad een beetje Leefbaar kunnen houden.
En anders zijn er wel advocaten die u kunnen adviseren hoe je artikel 10 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens kunt omzeilen.

Er zijn voldoende, door UPC geselecteerde, goede programma's in de eigen taal voor dat soort mensen. Of liever nog, laat ze allemaal netjes naar CNN kijken i.p.v. Aljazeera. Of goed, gezond nationaal amusement. Iets waarmee onze normen en waarden uitgedragen worden, hetgeen nuttig is voor de integratie.


En dan niet te vergeten: een spreekverbod voor die geperverteerde godsdienstfanaten - die imams - die aanzetten tot haat en agressie. Uitzetten die lui, terug naar hun land van herkomst!

Net als u heer Joustra, ben ik er volledig van overtuigd dat alles in
het werk gesteld moet worden om te voorkomen dat desbetreffende jongelingen gehersenspoeld worden door deze heimelijke infiltratie in onze maatschappij. En heer Joustra, ALS, als er dan echt niets gedaan kan worden vanwege mensenrechten en andere be-la-che-lijke wetten, kunnen we dan niet op zijn minst onze jeugd beschermen tegen deze kwalijke relipropaganda door deze van een Kijkwijzer sticker te voorzien?

Geen opmerkingen: